Kom alles te weten over rankingCoach 360, de alles-in-één applicatie voor online marketing, en ontdek hoe u uw online zichtbaarheid kunt verbeteren!

Overzicht:

1. Wat is rankingCoach 360?

2. Wat zijn de functies van rankingCoach 360?

3. Wat is het verschil tussen rankingCoach 360 en rankingCoach FREE?

4. Hoeveel kost een rankingCoach 360 abonnement?

5. Hoe krijg ik rankingCoach 360?

1. Wat is rankingCoach 360?

rankingCoach 360 is de complete online marketingapplicatie voor het MKB (Midden- en kleinbedrijf). Het is voor iedereen toegankelijk en is ontworpen voor mensen die geen eerdere online marketingervaring of kennis hebben. De kracht van de applicatie is dat deze alle belangrijke aspecten van online marketing omvat:

• SEO en Google Search rankings;

• Google-advertenties;

• Google Mijn Bedrijf;

• Lokale online bedrijfsgidsen;

• Aanwezigheid op sociale media;

• Review en online-reputatiemanagement;

Dankzij rankingCoach 360 is werken aan de online-aanwezigheid van je bedrijf nog nooit zo eenvoudig geweest en heb je alle inzichten die je nodig hebt om je zichtbaarheid te vergroten en je bedrijf online succesvol te maken op één enkel platform.

2. Wat zijn de functies van rankingCoach 360?

Ontdek de krachtige functies van de rankingCoach 360 app:

1) Synchronisatie van bedrijfsgidsen: registreer en update uw bedrijfsprofiel in alle belangrijke lokale bedrijfsgidsen, inclusief Google Mijn Bedrijf. Dit zal u helpen uw zichtbaarheid in lokale Google- en Google Maps-zoekopdrachten te vergroten en vertrouwen op te bouwen bij uw nieuwe potentiële klanten. Zodra je je telefoonnummer moet bijwerken, je adres moet wijzigen of nieuwe foto's moet uploaden, hoef je alleen maar in te loggen op je rankingCoach-account en op één knop te klikken om al je profielen bij te werken. Deze functie is een enorme tijdwinst. Lees dit artikel om er meer over te weten te komen.

2) Google Ads: maak in slechts enkele minuten een Google Ads-campagne dankzij onze gedeeltelijk geautomatiseerde Google Ads-tool. Het geeft u alle automatisering die u nodig heeft om het opzetten van uw campagne zo eenvoudig mogelijk te maken, terwijl u ervoor zorgt dat u controle houdt over de belangrijkste aspecten van uw campagne: de zoekwoorden, de inhoud, het weergavegebied en natuurlijk de conversies. Zodra uw campagne live is, kunt u profiteren van uitgebreide rapporten over de prestaties van uw advertenties. Lees dit artikel voor meer informatie over Google Ads met rankingCoach.

3) Uitgebreide SEO-taken: leer hoe u uw website kunt optimaliseren dankzij op maat gemaakte SEO-taken met stapsgewijze instructievideo's. Lees meer over hoe je SEO doet met rankingCoach 360 in dit artikel .

4) Reputatiebeheer: beheer en beantwoord de beoordelingen van uw klanten vanuit uw rankingCoach-app om ervoor te zorgen dat uw potentiële klanten altijd de beste eerste indruk hebben van uw diensten en producten wanneer ze deze opzoeken. Leer hier hoe u uw online reputatie kunt beheren met rankingCoach 360.

5) Online-aanwezigheid en monitoring van concurrenten: blijf op de hoogte van wat er online gebeurt dankzij een in-app-feed en e-mailmeldingen. Deze functie geeft u alle informatie die u nodig heeft om een duidelijk overzicht te hebben van uw online-aanwezigheid, om op de hoogte te zijn van wat uw concurrentie doet en om te weten wanneer u snel moet handelen om uw merkimago en reputatie te beschermen. Klik hier om er meer over te lezen.

6) Gedetailleerde rapporten: geniet van dagelijkse rapporten en gegevens over de voortgang van uw Google-rankings voor maximaal 50 zoekwoorden, het verkeer op uw website en uw aanwezigheid op sociale media. Deze rapporten zijn de perfecte manier om uw voortgang te volgen en te identificeren wanneer u uw strategie moet aanpassen of wijzigen. Lees meer over je rankingCoach-rapporten in dit artikel .

3. Wat is het verschil tussen rankingCoach 360 en rankingCoach FREE?

Het belangrijkste verschil tussen rankingCoach FREE en rankingCoach 360 is dat ze niet zijn ontworpen om hetzelfde doel te dienen: rankingCoach FREE is een monitoring-app, terwijl rankingCoach 360 een uitgebreide online marketing-app is waarmee u actief aan uw online-aanwezigheid kunt werken.

Als je alleen maar extra informatie nodig hebt over hoe je bedrijf presteert, wat er online gebeurt en hoe je het doet ten opzichte van de concurrentie, dan is rankingCoach FREE de perfecte oplossing voor u (klik hier voor meer info over rankingCoach FREE).

Als een monitoringtool echter niet genoeg is en je wilt advies over hoe je je rankings, zichtbaarheid en reputatie kunt verbeteren , dan heb je de hulp van rankingCoach 360 nodig!

4. Hoeveel kost een rankingCoach 360 abonnement?

U vindt hier onze prijspagina en zorg ervoor dat je het juiste land hebt geselecteerd voor meer informatie.

Houd er rekening mee dat we twee soorten rankingCoach 360-abonnementen aanbieden:

• een maandelijks abonnement dat op elk moment kan worden opgezegd;

• een jaarabonnement (vooruitbetaling bij activering van het account).

Gebruik de slider om het abonnement te kiezen dat het beste bij jouw bedrijf past.

5. Hoe krijg ik rankingCoach 360?

Er zijn twee manieren om rankingCoach 360 te krijgen:

• Direct op onze website via de prijspagina die je hier direct kunt openen (als je al een rankingCoach FREE-account hebt, zorg dan dat je eerst bent ingelogd).

• Direct via je rankingCoach FREE-account. In de app vind je verschillende triggers met informatie over het rankingCoach 360-abonnement en een knop om te upgraden (als je bent ingelogd met je account, kun je ook hier klikken om direct naar de upgrade-pagina te gaan).

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met ons supportteam, wij helpen u graag verder.

Verder nog vragen? We hebben hier aanvullende artikelen over meer onderwerpen: