rankingCoach functies
Wat is de Jump-Start functie?

Hoe werkt de Jump-Start-functie en waar te beginnen in uw nieuwe rankingCoach 360-account.

B
Geschreven door Bonjamin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Samenvatting:

1. Wat is de Jump-Start-functie?

rankingCoach 360 is de perfecte applicatie voor het optimaliseren van jouw website en het verbeteren van jouw online zichtbaarheid. rankingCoach 360 dekt alle behoeften van jouw website op het gebied van digital marketing en begeleidt jou stap voor stap in het hele proces. Maar waar begin je en wat moet jouw website precies verbeteren? De Jump-Start functie van rankingCoach laat je precies zien aan welke Digital Marketing aspecten jij het meest aan moet werken om de online zichtbaarheid en het verkeer van je website te verbeteren!

Nieuwe gebruikers worden doorgestuurd naar de Jump-Start pagina aan het einde van de aanmelding. Huidige gebruikers kunnen op elk moment toegang krijgen tot deze functie door te klikken op het Jump-Start pictogram in het menu. Op de Jump-Start pagina zie je een lijst met prioriteiten van alle digital marketing aspecten die jouw website het meest moet verbeteren om de gewenste resultaten te bereiken waarmee je ook direct aan de slag kunt gaan. Deze Digital Marketing aspecten omvatten: posities in zoekmachines, online reputatiemanagement, Social Media management, web monitoring, Google Ads management en Lokale Marketing.

*Let op: Google Ads en de synchronisatie van je bedrijfsgidsen (Lokale marketing) zijn niet beschikbaar tijdens de gratis proefperiode van rankingCoach 360, maar je kunt op elk moment overschakelen van de proefversie naar de volledige versie om deze functies te ontgrendelen. Om dit te doen, kun je eenvoudigweg het aanmeldproces proces van je Ads of of lokale marketing starten. Zodra je probeert deze functies te activeren nadat je ze hebt ingesteld, krijg je een waarschuwing dat de gratis proefversie onmiddellijk wordt beëindigd en dat je naar de volledige versie kunt overschakelen als je doorgaat. In dit geval hoeft je alleen maar op de knop "Ok, ga verder" te klikken.

De Optimalisatiescore is ontworpen om de voortgang van jouw Digitale Marketing prestatie te laten zien. Je kunt dit op elk moment controleren door te klikken op het Jump-Start icoontje in het bovenste menu. De Optimalisatiescore toont je ook hoeveel het werken aan een specifiek digital marketing aspect de algemene optimalisatiescore van jouw website zal verbeteren.

Als je direct naar een specifieke functie wilt gaan, bijvoorbeeld Google My Business, hoef je alleen maar te klikken op "Nu voltooien", zodat je meteen kunt beginnen met het optimaliseren van dit onderdeel van de online aanwezigheid van uw bedrijf.

Vergeet niet dat dit een extra begeleiding is om je te helpen met de optimalisatie en vooruitgang.

Je kunt ook naar het algemene gedeelte van de App gaan om een breder inzicht te krijgen in de andere functies, rapporten en taken die we voor je hebben klaarstaan.

2. Heb je altijd toegang tot de Jump-Start-functie?

Je kunt de Jump-Start pagina op elk moment bekijken om te zien welke onderdelen van de website van jouw bedrijf de meeste aandacht nodig hebben. Om dit te doen, klik je op de rode Jump-Start knop bovenaan het rankingCoach dashboard. Het brengt u terug naar de Jump-Start-pagina, waar u de voortgang van uw optimalisatiescore kunt controleren en uw online aanwezigheid kunt verbeteren met verbeteringen die kunnen worden gedaan met uw rankingCoach-abonnement.

Voor meer vragen kun je contact opnemen met ons support team.

Vragen over andere onderwerpen? We hebben meer artikelen over andere onderwerpen