rankingCoach Lokale Marketing en Reputatie
Reageer op beoordelingen met rankingCoach AI.

Leer hoe je beoordelingen kunt beantwoorden met behulp van rankingCoach's nieuwe AI Assistant.

Iva avatar
Geschreven door Iva
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Samenvatting:

1. Hoe kan ik mijn beoordelingen beheren met rankingCoach?

Klantbeoordelingen en persoonlijke aanbevelingen zijn een belangrijk onderdeel van je online zichtbaarheid. Net zo belangrijk en waardevol als SEO-taken en lokale vermeldingen.

Het beheren van beoordelingen in de rankingCoach-app kan je helpen om bovenop te blijven en snel te reageren op ontvangen beoordelingen. Om toegang te krijgen tot je beoordelingen, log je eenvoudig in op je account en klik je op Web Reputation in het linkermenu van je project. Op dit moment kun je reageren op beoordelingen vanuit je Google Business- en Facebook-accounts. Zorg ervoor dat je Google Business-profiel en je Facebook Business-account zijn gekoppeld om dit te doen. (Als je hierbij hulp nodig hebt, kun je op de links klikken voor een ander artikel met hulp.)

2. Wat is rankingCoach Web Reputation?

Bovenop je reputatie staan en meer klanten aantrekken is essentieel. rankingCoach Web Reputation stelt je in staat om met één app en dashboard je online reputatie te beheren. Met deze functie kun je in contact komen met je klanten en vragen om meer beoordelingen, of je kunt negatieve beoordelingen op een professionelere manier afhandelen door bijvoorbeeld om meer informatie te vragen en je toewijding aan je bedrijf en critici te tonen.

Beoordelingen helpen je ook om naar je klanten te luisteren, waardoor je je product en aanbiedingen kunt verbeteren.

Met dit alles in gedachten heeft rankingCoach Web Reputation een AI-assistentfunctie om je sneller en effectiever te helpen met geautomatiseerde antwoordgeneratie.

3. Hoe werkt de reply-functie van rankingCoach's AI-Assistant?

Door je Google- en Facebook-account te koppelen, krijgt rankingCoach toegang tot activiteiten en vermeldingen van je account en bedrijf.

Zodra er activiteit is en je een beoordeling ontvangt, krijg je een melding via e-mail en zal onze AI Assistant beginnen met het analyseren van de ontvangen beoordeling. Onze AI Assistant zal ook aan de slag gaan met het opstellen van een antwoord op de beoordeling. De toon van het antwoord zal in lijn zijn met de beoordeling, de stijl van je merk en de boodschap die je wilt delen. Je kunt zelfs vragen om op een bepaalde manier te reageren, bijvoorbeeld een meer "leuke" toon.

Om toegang te krijgen tot de beoordeling en het antwoord, klik je eenvoudig op het tabblad Web Reputation, selecteer je de beoordelingen waarop je wilt reageren en klik je op de Antwoord-knop naast elke beoordeling.

Gebruik vervolgens de Antwoord genereren-knop om de AI-Assistant te activeren.

Onze AI-assistent zal het antwoord beginnen schrijven dat je kunt verzenden, maar indien nodig kun je het door de AI gegenereerde antwoord aanpassen. Als je tevreden bent met het antwoord, klik dan op Behouden en vervolgens op Verzenden om het te plaatsen.

Met onze AI-assistent wordt je ervaring met het beheren van beoordelingen nog soepeler en efficiënter bij elke update. Hiermee bespaar je tijd terwijl je ook op een beknopte en zeer professionele manier reageert op je klanten.

Als je op zoek bent naar een complete oplossing voor digitale marketing voor kleine bedrijven, neem dan contact op met ons team voor meer informatie over het 360-plan.

Meer informatie over onze app en functies vind je op https://help.rankingcoach.com/nl.