rankingCoach Betaling/Facturen
Hoe kan ik mijn rankingCoach-facturen per post of e-mail ontvangen?
Hoe kan ik mijn rankingCoach-facturen per post of e-mail ontvangen?

Lees hoe uw facturen rechtstreeks per post of e-mail naar u worden verzonden.

B
Geschreven door Bonjamin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Samenvatting:

1. Facturen opstellen per e-mail of post.

Wil je je rankingCoach facturen direct in je postvak of in je e-mailinbox ontvangen?

Dan kun je eenvoudig je factuurvoorkeuren instellen in je rankingCoach-dashboard.

1. Log in op je rankingCoach-account (en klik hier direct om de volgende 2 stappen over te slaan).

2. Klik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van uw dashboard.

3. Klik op "Persoonlijke gegevens".

4. Navigeer naar het gedeelte "STUUR MIJN FACTUUR PER: ".

5. Vink het vakje "Post" of "E-mail" aan op basis van uw voorkeuren.

6. Als u "E-mail" heeft geselecteerd, vergeet dan niet uw e-mailadres in het onderstaande veld in te vullen.

2. Welke landen zijn beschikbaar voor facturen per post?

Alle landen zijn beschikbaar om hun facturen per post te laten verzenden. Volg gewoon de bovenstaande instructies of neem contact op met ons supportteam als u problemen ondervindt met het proces.

Houd er rekening mee dat, ongeacht de instellingen die je selecteert, al je rankingCoach-facturen beschikbaar blijven in een downloadbaar formaat in je rankingCoach-account. Om ze te vinden, klik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van uw account en klik vervolgens op "Facturen" of klik direct hier. Bekijk dit artikel als je meer informatie wilt over je rankingCoach-facturen en hoe je deze kunt bewerken.

Neem voor vragen contact op met ons supportteam, we helpen je graag verder.

Nog andere vragen? We hebben meer artikelen over verschillende onderwerpen op: