rankingCoach's lokale marketing feature stelt je in staat om jouw bedrijfsgegevens te synchroniseren en bij te werken in verschillende grote bedrijvengidsen tegelijk. Je hebt ook de mogelijkheid om jouw Facebook en Google My Business profiel te koppelen voor de synchronisatie. Klik hier om meer te lezen over hoe de lokale synchronisatie werkt.

Door jouw Facebook-profiel te koppelen in de sectie "Lokale marketing" van je rankingCoach-account, laat je rankingCoach de gegevens op jouw Facebook-profiel bewerken en updaten. Elke keer dat je synchroniseert, zal rankingCoach jouw profiel updaten op basis van wat je hebt ingevoerd in rankingCoach. Dit geldt voor je algemene bedrijfsgegevens zoals je telefoonnummer en het adres, maar ook voor je openingstijden en afbeeldingen.

We weten dat afbeeldingen een belangrijke rol spelen op sociale media. Je hebt de mogelijkheid om de media-synchronisatie voor Facebook uit te schakelen. Klik op "Lokale Marketing" in het linker menu van je rankingCoach dashboard en klik vervolgens op "Voorbeeld". Scroll naar beneden naar de "Publiceer" sectie onderaan je pagina en zorg ervoor dat de Media Synchronisatie knop voor Facebook is uitgeschakeld. Zodra deze functie is uitgeschakeld, zal rankingCoach geen afbeeldingen meer veranderen of toevoegen op Facebook, maar je zal nog steeds in staat zijn om je andere bedrijfsgegevens bij te werken vanuit je rankingCoach account als je het vakje naast Facebook aanvinkt voordat je synchroniseert.

Als je de toegang van rankingCoach tot jouw Facebook-pagina volledig wil intrekken, kun je de verbinding met jouw pagina verbreken door op de knop "Loskoppelen" te klikken.

Houd er rekening mee dat zelfs als je de verbinding met je Facebook-pagina in de lokale marketingsectie verbreekt en de synchronisatie uitschakelt, het nog steeds mogelijk is om data over jouw Facebook account in de rapporten en in de VISION-feed te krijgen, zonder dat rankingCoach de rechten heeft om jouw inhoud op Facebook te bewerken. Klik op "Algemeen" in het linker menu van je rankingCoach dashboard en klik dan op "Sociale Connecties" en zorg ervoor dat jouw Facebook account verbonden is op deze pagina. Meer hulp nodig om een effectieve strategie te creëren op Facebook? Klik dan hier.

Voor meer vragen kun je contact opnemen met ons support team, we helpen je dan graag verder.