Als er een probleem was met de betaling van je factuur en het bedrag niet verwerkt kon worden, kun jij je betalingsmethode in je rankingCoach-account updaten om de automatische betalingsprocedure opnieuw te starten.

Indien je de automatische betalingsmethode op jouw rankingCoach account niet wenst bij te werken, heb je de mogelijkheid om jouw factuur handmatig te betalen via PayPal.

Om dit te doen, log je in op je PayPal account. Vervolgens klik je op "Geld overmaken en betaalverzoeken" en volg je de instructies om geld te versturen. Voeg het e-mailadres “info@rankingcoach.com” toe als ontvanger.

Voer vervolgens het totale openstaande bedrag in dat op je rankingCoach-rekening is aangegeven als het te verzenden bedrag. Vul in het berichtveld jouw klant-ID en je factuurnummer in. Het is zeer belangrijk dat je niet vergeet je klant-ID toe te voegen, zodat we bij kunnen houden wie de betaling uitvoert. Je kunt jouw klant-ID en factuurnummer vinden in je factuur. Je kunt dit terugvinden in jouw rankingCoach account in het tabblad "Facturen". Zodra je het juiste bedrag, jouw klant-ID en je factuurnummer hebt ingevoerd, kun je op "Volgende" klikken en verder gaan met de betaling.

Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen en deze hebben kunnen koppelen aan jouw rankingCoach account, zullen wij je rankingCoach account deblokkeren en kun je blijven werken aan je online zichtbaarheid.

Voor vragen kun je contact opnemen met ons support team.