rankingCoach Betaling/Facturen
Hoe update je je betalingsgegevens in rankingCoach?

Lees hoe u uw betalingsgegevens kunt bijwerken of wijzigen binnen uw rankingCoach-account.

B
Geschreven door Bonjamin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Samenvatting:

1. Hoe kunt u uw betalingsgegevens bijwerken

Als u geen bijgewerkte betalingsgegevens in uw rankingCoach account heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken, u kunt dit eenvoudig bijwerken. Klik gewoon op uw profielpictogram in de rechterbovenhoek van uw rankingCoach-dashboard en klik vervolgens op "Betalingsgegevens". Vanaf hier kunt u uw gewenste betalingsplatform toevoegen.

2. Hoe kunt u uw betalingsgegevens wijzigen

In hetzelfde gedeelte als hierboven vermeld, kunt u ook uw betaalmethode of creditcard op de rekening wijzigen. Klik gewoon op de betaalmethode die u wilt gebruiken, en als het dezelfde is als voorheen, maar een nieuwe creditcard, klik dan op "Betalingsgegevens wijzigen".

Als u klaar bent met het bijwerken van uw gegevens, vergeet dan niet op "Wijzigingen opslaan" te klikken. Toekomstige facturen worden afgeschreven van uw nieuw bijgewerkte betaalmethode. U kunt altijd onze "Algemene Voorwaarden" en ons “Annulerings- en Restitutiebeleid” raadplegen voordat u uw betalingsgegevens opslaat.

Houd er rekening mee dat als u de betalingsovereenkomst voor uw rankingCoach-abonnement via PayPal heeft geannuleerd, u deze niet opnieuw kunt activeren via uw PayPal-account, aangezien dit niet is toegestaan door PayPal. U moet inloggen op rankingCoach en uw PayPal-account opnieuw koppelen om een nieuwe betalingsovereenkomst te genereren. Vind meer informatie over betalen met PayPal in dit artikel.

Neem voor vragen contact op met ons supportteam, we helpen je graag verder.

Nog andere vragen? We hebben meer artikelen over verschillende onderwerpen op: