Zijn jouw betalingsgegevens verouderd? Maak je geen zorgen, je kunt dit eenvoudig bijwerken in je rankingCoach account. Klik op het pictogram profiel in de rechterbovenhoek van je rankingCoach dashboard en klik vervolgens op "Betalingsgegevens".

Hier kun jij jouw betaalmethode en betalingsgegevens aanpassen. Zodra je klaar bent met het bijwerken van je gegevens, vergeet dan niet te klikken op "Wijzigingen opslaan". Toekomstige facturen zullen gedebiteerd worden van de nieuwe betaalgegevens.

Houd er rekening mee dat als je de betalingsovereenkomst voor jouw rankingCoach-abonnement via PayPal hebt geannuleerd, je deze niet opnieuw kunt activeren via je Paypal-account, aangezien dit niet is toegestaan door Paypal. Je moet inloggen op rankingCoach en je PayPal account opnieuw aansluiten om een nieuwe betalingsovereenkomst te genereren.

Voor meer vragen kun je contact opnemen met ons support team, we helpen je dan graag verder.

Ergens anders vragen over? We hebben nog meer artikelen over verschillende onderwerpen