Indien je een foutmelding krijgt tijdens het synchroniseren van Google My Business dat jouw telefoonnummer ontbreekt, ga dan terug naar het rankingCoach overzicht.

Klik in het linkermenu op “Algemeen” en vervolgens op “Bedrijf”. Zorg ervoor dat er een telefoonnummer is ingevuld in het veld “Tel” en niet alleen in het veld “Mobiele Telefoon”. Indien je alleen één nummer hebt, zorg er dan voor dat je dit nummer in het “Tel” veld invult, ongeacht of het een mobiele telefoonnummer is. Dit is het veld dat gelezen wordt door Google My Business. Voorkom echter dat je hetzelfde telefoonnummer in beide velden vult, dit kan namelijk een foutmelding aanwakkeren. De bedrijfsgids staat namelijk niet toe om twee dezelfde nummers te hebben.

Wanneer je deze wijzigingen hebt opgeslagen kun je weer teruggaan naar de instellingen van Google My Business om de synchronisatie te voltooien.

Voor meer vragen hierover kun je contact opnemen met ons support team.

Ben je opzoek naar een andere manier om jouw Google My Business account te synchroniseren? Klik hier  voor andere mogelijke oplossingen.