Indien je al een Google My Business account hebt, is het mogelijk om het bestaande account te koppelen aan jouw rankingCoach account. Als eerst dien je het instellen van jouw Google My Business in rankingCoach te voltooien.

Om de instelling te voltooien, klik je in het linkermenu op “Google My Business”. Klik op “Begin met instellen” en volg de stappen. Als je klaar bent met het instellen, krijg je instructies over hoe je ons beheerderstoegang kunt geven in jouw Google My Business. Als wij eenmaal toegang hebben gekregen dan kunnen we jouw Google My Business account koppelen met rankingCoach. Google My Business zou normaliter binnen 48 uur succesvol gekoppeld moeten zijn. Indien dit niet het geval is, neem dan contact met ons op.

Is dit niet de juiste oplossing? Klik dan hier  voor andere oplossingen.